Spreadsheet Solutions levert trainingen op maat.
U krijgt geen standaard verhaal voorgeschoteld,
maar bepaalt ZELF wat u wilt leren.
U bepaalt zelf wat u wilt leren.
Trainingen


Naast applicatieontwikkeling, verzorgt Spreadsheet Solutions maatwerk-trainingen, workshops en spreadsheet audits.

In de
basistraining staat het gebruik van functies en formules centraal. Cursisten met enige Excel kennis leren overzichtelijke lijsten en tabellen op te zetten en te analyseren. Hierbij vormen de structuur, absolute of relatieve formules en getalopmaak het uitgangspunt.

De meer ervaren gebruikers kunnen hun kennis verdiepen in de
gevorderdentraining. Deze richt zich op de diverse tools en mogelijkheden van Excel voor het uitgebreid analyseren van databases.

Wilt u het maximale uit Excel halen en kennismaken met de dynamische wereld van Visual Basic for Applications? Dan kunt u aan de slag met de
experttraining. De nadruk ligt op de terminologie en de structuur van VBA. U leert code te genereren en aan te passen en maakt kennis met de specifieke objecten van Excel. Uiteindelijk kunt u Excel bedienen via dialogen, invoegtoepassingen, functies en menu's.

Heeft u geen idee welke training voor u het meest geschikt is? Download dan de niveaumatrix, om te bekijken welke onderwerpen er in de trainingen aan bod komen. Of neem contact op met Mark Rosenkrantz.Seminars


Mark Rosenkrantz is regelmatig aanwezig op congressen en seminars.

7e Excel Experience Day 2012
EXCEL 4 BUSINESS
Details


U bepaalt wat u wilt leren. Op basis van uw leerbehoefte stelt Spreadsheet Solutions het trainingsmateriaal samen.

Prijs, tijd en locatie: voor een training betaalt u (ongeacht het aantal deelnemers, maximaal 6) 125 euro per uur. Een training duurt gemiddeld 2 dagdelen van 4 uur en wordt, bij u in huis, gegeven aan maximaal 6 personen. Zo krijgen cursisten optimale aandacht en genereert de training maximaal effect.


Meer Informatie

Algemene VoorwaardenDisclaimer