Maatwerkalternatieven besparen organisaties veel geld en energie.
Waarom Microsoft® Excel?


Microsoft® Excel is in combinatie met Visual Basic for Applications een krachtig ontwikkelplatform om complete applicaties mee te bouwen. Daarmee bieden de maatwerkapplicaties een uitstekend alternatief voor dure softwarepakketten, zoals de oplossingen van Spreadsheet Solutions al vijftien jaar bewijzen in onder meer het bankwezen, de industrie en de logistieke sector.

Organisaties schakelen Spreadsheet Solutions in voor:
Maatwerkoplossingen
Ondersteuning op locatie
Spreadsheet audits

Spreadsheet Solutions laat Microsoft® Excel echt voor u werken, zodat u een hoop tijd en geld kunt besparen. 2 praktijkvoorbeelden:

Beheer van wagenpark
Voor een ICT-multinational ontwikkelde Spreadsheet Solutions een Excel - VBA applicatie waarmee de afdeling Facilities het complete wagenpark kan beheren. Hierin komen alle administratieve aspecten die betrekking hebben op het leasen van een auto aan bod. Ook handig: wijzigingen kunnen direct via e-mail aan de leaserijder worden doorgegeven. De spreadsheetapplicatie was bedoeld voor tijdelijk gebruik, maar voldoet zo goed, dat hij tot op heden doordraait. Periodiek voert Spreadsheet Solutions kleine aanpassingen door.

Bonus Tool
Een nationale reisaanbieder wilde de totale omzet en de omzet van de eigen merken stimuleren door middel van een beloning naar individuele prestatie.

Oplossing:
Spreadsheet Solutions vertaalde de bonusregeling in een Bonus Tool. Deze Excel - VBA applicatie berekent voor alle medewerkers de maandelijks uit te betalen bonus op basis van diverse algemene, maar ook persoonlijke targets. En communiceert deze via Outlook. De Bonus Tool zou een tweejarige oplossing zijn, maar functioneert nog steeds.

Meer over Mark


Creatief, doelgericht en 'to the point'. Zo zit Mark in elkaar. In zijn werk wil hij dan ook niets liever dan kwaliteit leveren en een product bieden dat doet wat het moet doen. Om de hete brei heen draaien wil hij niet. Ook niet op de werkvloer. 'Ik heb sociale antennes genoeg om niet als een olifant door de porseleinkast te denderen.
Ik doe er dan ook alles aan om mijn opdrachtgevers enthousiast te maken voor maatwerk-alternatieven voor een duur standaardpakket. Simpelweg omdat je daar als organisatie bakken met geld en energie mee bespaart.
Wie wil dat nu niet?'

Wie Mark in huis haalt, kan - naast professionaliteit en eerlijkheid - ook een gezonde dosis humor verwachten: 'Goed werk leveren en een prettige werksfeer gaat volgens mij goed samen. Met een grap en aandacht motiveer je elkaar. Mensenmens als ik ben, richt ik mij binnen opdrachten en projecten dan ook sterk op de sociale kant. Iemand een duwtje in de rug geven, of via een schouderklopje stimuleren tot iets extra's, geeft ook mij energie.'Mark Rosenkrantz
Algemene VoorwaardenDisclaimer